batm.bglot.com

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Членство

Е-поща Печат PDF

- Заявление-декларация и Формуляр за членство  можете да изтеглите оттук.
- Списък на членовете на Българската асоциация по трансфузионна медицина (БАТМ) можете да видите и изтеглите от линковете за съответната година:
2016 год.
- Членският внос се заплаща по банков път по сметката на Българската асоциация по трансфузионна медицина (БАТМ):
Сдружение „Българска асоциация по трансфузионна медицина”
РАЙФАЙЗЕН БАНК – клон София 5, 1606 София, бул. „Ген. Тотлебен” № 5
IBAN: BG95RZBB91551006507416   
BIC: RZBBBGSF
- Годишният размер на членския внос може да се внесе еднократно или на отделни вноски, като до края на м. юни на съответната година трябва да бъде внесена поне половината от сумата по банков път на посочената сметка.
- Платежният документ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да съдържа трите имена (преводи без вписани три имена няма да могат да бъдат отразени като платени!); на полето „основание за внасяне” се вписва „Членски внос за БАТМ за …..(месеци, година)”
- В случай, че вносителят не е титулярът-член на БАТМ, за когото се извършва плащането, на вносната бележка в полето „основание за внасяне” - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се вписват трите имена на титуляра и месеците (годината), за които се внася сумата.
- При колективно внасяне на суми за членски внос – изготвя се списък с трите имена на вносителите, размер на внесената сума за всеки поотделно и подпис; списъкът и платежният документ (сканирани) се изпращат на Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите. или Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите.

You are here: За Асоциацията Членство